Professionalisering PIE

Ben jij een bevlogen docent met passie voor Produceren, Installeren en Energie (PIE)? Wil je jouw expertise naar een hoger niveau tillen en vol vertrouwen voor de klas staan binnen het vmbo? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Drie Nederlandse hogescholen bieden een professionaliseringstraject aan dat specifiek is afgestemd op docenten met een 2e graad onderwijsbevoegdheid. Dit traject is jouw sleutel tot een zelfstandige bevoegdheid om PIE-lessen te (blijven) geven. Dit traject kan ook dienen als een voortraject voor een zijinstroomtraject!

🚀 Wat kun je verwachten?

  1. Modules op maat: Afhankelijk van jouw huidige 2e graad onderwijsbevoegdheid kun je 1, 2 of 3 modules volgen. Elke module duurt ca. 6 maanden. Deze modules zijn ontworpen om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van PIE te vergroten.
  2. Inspirerende inhoud: Duik in technische vakken, ontwikkel praktijkgerichte vaardigheden en ontdek didactische methoden die specifiek zijn afgestemd op het profiel PIE.
  3. Investeer in jezelf: Zie het als een investering in jouw professionele groei als docent. Voor de kosten raadpleeg je 1 van de hogescholen die deze modules aanbieden (zie hieronder)
  4. Locatie en startdatum: De trajecten vinden plaats op 3 locaties en starten tweemaal per jaar (in februari en september). Kies de plek en tijd die bij jou passen!

📞 Meer weten?

Neem direct contact op met de hogeschool in jouw regio: